ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Προκειμένου η επιλογή αλλά και η εγκατάσταση του τζακιού να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι απαραίτητο να προηγηθεί μελέτη της κατασκευής του κτιρίου αλλά και του συγκεκριμένου χώρου στον οποίο θα τοποθετηθεί το τζάκι.

Η αυτή μελέτη περιλαμβάνει:
Aνασκόπηση των αρχιτεκτονικών σχεδίων (κάτοψη και τομή) προκειμένου να διαπιστωθεί εφ’όσον και με ποιο τρόπο είναι δυνατόν να τοποθετηθεί η εστία και η καμινάδα του τζακιού.

Στη συνέχεια, και αφού έχει επιλεγεί η κατάλληλη εστία, οι τεχνικοί επισκέπτονται το χώρο προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την εγκατάσταση.

Κατά την επίσκεψη μπορούν να διαπιστωθούν ή να επιλυθούν τυχόν προβλήματα ή ιδιομορφίες της κατασκευής και λαμβάνονται φωτογραφίες και μέτρα τα οποία δίνονται τόσο στα συνεργεία εγκατάστασης όσο και στο σχεδιαστικό τμήμα (προκειμένου να γίνει ο σχεδιασμός της διακόσμησης).

Το σχεδιαστικό μας τμήμα βρίσκεται στη διάθεσή σας προκειμένου να σχεδιάσετε τη διακόσμηση του τζακιού σας,με τη βοήθεια αποφοίτου της Σχολής Καλών Τεχνών βάσει της δικής σας αισθητικής και του στυλ του σπιτιού σας.

Μπορείτε να διαλέξετε υλικά διακόσμησης μέσα από μια μεγάλη ποικιλία - μάρμαρο, γρανίτης, τεχνογρανίτης, πέτρα, πορόλιθος, πυρότουβλο, ξύλο κλπ - και να δείτε την πρόταση διακόσμησης σχεδιασμένη σε κάτοψη, αξονομετρικό και φωτορεαλισμό προκειμένου να έχετε μια πλήρη εικόνα για το πώς θα διαμορφωθεί ο χώρος του τζακιού μετά την εγκατάστασή του.

Μέσω αυτής της υπηρεσίας, επίσης, μπορείτε να έχετε στα χέρια σας προτάσεις για τη συνολική διαμόρφωση του χώρου στον οποίο θα βρίσκεται το τζάκι.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.   

    

Sign up to newsletter    Subscribe