Κ. Μποτίλιας Μάρμαρα Γρανίτες Μνημεία Επενδύσεις Τζακιών

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Επιχείρηση


Η επιχείρηση ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ ιδρύθηκε το 1968 στην Άρτα με αντικείμενο την επεξεργασία μαρμάρων.

Έκτοτε, ακολουθεί μια δυναμική και ανοδική πορεία στο χώρο με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της και γενικότερα των αναγκών της αγοράς.

Σήμερα δραστηριοποιείται στη μελέτη, το σχεδιασμό την παραγωγή και επεξεργασία μαρμάρων - γρανιτών και όλων των διακοσμητικών πετρωμάτων καθώς και στη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων.

Οι Εγκαταστάσεις

Τα γραφεία και η παραγωγή της εταιρείας βρίσκονται στο 8ο χλμ. της Εθνικής Οδού Άρτας - Ιωαννίνων, σ' ένα ιδιόκτητο χώρο συνολικού εμβαδού 10.000 τ.μ.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι υπερσύγχρονος, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στην επιχείρηση να υπερέχει τόσο σε ταχύτητα παραγωγής όσο και στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, ενώ παράλληλα ειδικεύεται σε κατασκευές υψηλής ακρίβειας με χρήση κέντρων επεξεργασίας CNC. Διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης για κάθε είδους εργασία έχοντας έτσι τη δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς τους πελάτες της (προμήθεια, επεξεργασία, τοποθέτηση, συντήρηση).

Το προσωπικό

Στην επιχείρηση εργάζονται 12 άτομα τα οποία διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης καθώς και για την μακρόχρονη εμπειρία τους.

Οι υπηρεσίες

Μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιεί η επιχείρηση αλλά και οι εφαρμογές που κάνει είναι:

Μάρμαρα, Γρανίτες, Σκάλες, Μνημεία, Κολώνες, Τζάκια, Ενεργειακές εστίες, Χαλαζίες, Τεχνογρανίτες, Τεχνομάρμαρα, Ψησταριές, κ.λ.π.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.   

    

Sign up to newsletter    Subscribe